EXPERIENCE

#10 New hotspot in town

Gisteren was ik aanwezig op de pré-opening van Lotte Louise. Voor degene die Lotte Louise nog niet kennen .. Lotte Louise is een luxe tweedehandswinkel & juist verhuisd naar Halle. So happy me! Ik heb namelijk een kleine zwak voor designers & laat Chanel, Louis Vuitton, Kenzo, Hérmes, Karl Lagerfeld, Louboutin en zo veel méér, merken zijn die ze daar verkopen ..

Maar Lotte Louise is niet zomaar een luxe tweedehandswinkel, het is echt het totaalpakketje. Vanaf het eerste zicht, tot de inkleding, de artikelen maar ook de huiselijke sfeer die Stéphanie creëert. Ik leerde Stéphanie kennen via Laura van Mode sans souci, ook een blogster uit het Pajottenland maar toen was haar winkel nog in Schepdaal. Jammer genoeg ben ik daar nooit geraakt. Maar lucky me toen ze een tijdje geleden naar Sint-Genesius-Rode verhuisde & daar werd ik helemaal verliefd op dit concept. Later kwam Stéphanie haar dochter inschrijven op de school waar ik werk & het leek wel voorbestemd want zij kwam met het goede nieuws dat zij met haar winkel naar Halle gingen verhuizen..  & het moet juist lukken dat het De Klinkaert werd, één van mijn favoriete straatjes in Halle. Nu kan ik gewoon van ‘t Parlement naar Lotte Louise of omgekeerd of kan ik le boyfriend meenemen & in ‘t Parlement achterlaten met een gerust hart.

It was just meant to be <3

Laat me jullie eventjes door het pand meenemen om jullie interesse te wekken en mee te dromen ..

Gelijkvloers

1ste verdiep

Enkele van mijn favoriete pareltjes

Het leuke hieraan is dus dat je zelf ook kan verkopen. Je kan dus je spulletjes binnen brengen en met Stéphanie een verkoopsprijs bepalen, zij stalt deze artikelen uit & het afgesproken bedrag krijg je nadien mits een eerlijk percentje voor haar (Ja, duh!). Ideaal dus voor spullen die je niet op tweedehands, één of ander Facebook verkoopgroep of rommelmarkt kan wegkrijgen. Indien je twijfelt over de merken of gewoonweg veel te veel spullen hebt, kan je ook met haar een afspraak maken bij je thuis om je kast eens te bekijken &  zo samen te selecteren.

En weet je wat ook zo leuk is aan dit hele concept? Je komt hier sowieso mensen tegen die kent met dezelfde interesses. Kijk maar

Steffi

Reina van Soreina

& dit maakt het winkelen natuurlijk zoveel leuker als je een buddy hebt 😉

Ohja, voor ik het vergeet. Ik hoor jullie al denken: ‘Wat heb jij dan uiteindelijk gekocht?

Een grijze pull van Kenzo

en beige trench coat van Michael Kors (foto volgt)

een tartan wollen jas van Sonia Rykiel (foto volgt)

Ik heb 10% van de totale winkelwaarde van deze artikelen betaald. Dit is maar een klein voorbeeld van het slagje (zeg maar slag) dat je daar kan slaan. Ik lieg niet als ik zeg dat het zeker de moeite waard is om eens langs te gaan .. Laat me nu wel eerlijk zeggen dat ik de pareltjes eruit kan kiezen (hihi)

Ik breng later vandaag zelf spulletjes binnen die al meer dan 1 jaar in mijn kast hangen & oh ja, voor ik het vergeet te zeggen: Mannenartikelen & grote maten toegestaan! Dit zijn net twee ‘rayons‘ die ze wilt uitbreiden.

Dus hurry up and buy

& rep je naar Lotte Louise

& say hi van mij!

Klinkaert 4

1500 Halle

Veel shop & beleefplezier!

Kus van K

3 thoughts on “#10 New hotspot in town

 1. Ben er gisteren geweest, leuk vriendelijke ontvangst. Zeker de moeite waard. Als ik bedenk dat ik zelf en mijn dochter al zo veel kleren en schoenen weg gedaan hebben gratis dan hoop ik dat ik in de toekomst bij jullie terecht kan voor zowel merkkleding en andere. Doe zo verder.

 2. Zalig artikel en je koos er idd een aantal mooie pareltjes uit. Die trench had ik ook wel zien zitten! 😂

  Even serieus, Lotte voor Louise is een sterk concept en de moeite waard om je kleding te verkopen. Want dit is hoe ik Lotte leerde kennen en ondertussen al een jaartje met haar samenwerk.

  Ik ben alvast benieuwd om de nieuwe winkel in real life te zien maar jouw foto’s tonen alvast dat ze het fantastisch gedaan heeft!

  Enjoy your pearls en tot bij Lotte voor Louise! I will surely say Hi (van jou)!

  Liefs,
  Wendy

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *