FOOD

#9 Healthy schmealthy

Zoals mijn vaste volgers en vrienden wel weten probeer ik zo een gezond mogelijk leven te leiden (Ahum! Ik schreef ook probeer)

Dit was totaal niet makkelijk maar sinds mijn 21ste ben ik allergisch geworden aan bewaarmiddelen en kleurstoffen. Als ik overmatig deze stoffen in mijn lichaam toelaat slaagt mijn allergie om in netelroos. Deze stoffen slagen zich op in mijn bloed, mijn lichaam zegt dan: “hum, dat hoort hier niet” en binnen de kortste keren sta ik vol bulten, heb ik jeuk, zweepslaag-achtige littekens,… Een beetje zoals je je hebt verneteld maar 1000x erger. Dit maakt natuurlijk wel dat het voor mij makkelijker is om op mijn voeding te kijken want ik mag alleen maar verse en gezonde voeding eten.

Maar maak je geen illusies ik betrap mijn eigen heel vaak op een goed glas cava (of fles) of eens een cola zerotje maar eigenlijk zou ik het meeste dat uit een verpakking komt niet mogen  eten.Want eigenlijk, feitelijk ben ik mijn eigen lichaam dan aan het vergiftigen .. En om dat te voorkomen moet ik dus gezond eten en drinken.

Ik heb natuurlijk het geluk dat mijn cadeautje van #Philips mij daarbij kan helpen. Een tijdje geleden ontving ik dus de #PhilipsAvanceBlender.

Ik gebruik de #PhilipsAvanceBlender elke ochtend voor mijn shakes van #Herbalife.

250gr kokosmelk of rijstmelk

26gr formule 1 tropical shake

2 ananasschijfjes

Wakey,wakey, shakey, shakey

handmatige programma 10 seconden

uitgieten

en ready to go ..

Mijn ochtenkopje & ongekamd haar krijgen jullie er gratis en voor niets bij

Ik maak er ook graag mijn homemade guac mee

2 avocado’s

1 citroen

10 snoeptomaatjes

pili-pili

zout

Santa Maria kruidenmix

op het ijscrushprogramma

uitgieten en nacho chips erbij en smullen maar ..

Buiten deze dingen kan je er ook allerlei gazpachio’s , granita’s, pesto’s, smoothies, cocktails & zoveel meer mee maken. Ik ben dus dikke fan van dit topmachien en zou mij geen dag meer zonder kunnen. Dit is voor mij een huishoudapparaat die mij helpt met mijn gezonde levenstijl. Oh enkele kleine maar niet onbelangrijk details, 2 handige shakehouders worden erbij geleverd,  ook heel makkelijk te onderhouden. Gewoon eens afspoelen met water en ‘t afwasmachine in . Dus helemaal een aanrader & daarom dank ik #Philips voor dit prachtig cadeau. Hopelijk heb ik sommige van jullie ook kunnen helpen met om een goede keuze te maken indien je nog een blender zocht.

Kus van K

x

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *