MINDSET

#6 Wintergeluk

Ha, eind februari en het einde van de winter is nog helemaal niet te bespeuren. De natuur denkt, laat ons er hier nog eens een serieuze winterlap op geven 🙂 Aan mij stoort het helemaal niet, ik hou van alle seizoenen. Daarom gingen we ook deze winter op sneeuwvakantie, naar een echte winter. Ik zou natuurlijk kunnen zeggen skivakantie maar dat is jammer genoeg nog niet aan de orde .. Door dat ietsiepietsie knieprobleempje dat nog steeds deels mijn lichaam beheerst. Dus tijd genoeg om nog eens een blogartikel te schrijven en terug te blikken naar alweer een fantastische vakantie bij 9m sneeuw en -17graden.

De eerste dag van de krokusvakantie vertrokken we naar La Rosière. La Rosière ligt juist naast Tignes (een iets bekender skigebied) en naast Aoste (van de hesp) in Italië. La Rosière is een familie ski-station waar iedereen aan iedereen begroet, supervriendelijke en enthousiaste mensen. Ze zijn daar ook heel bewust bezig met de natuur (ja, dùh!), ecologisch, biologisch, noem maar op .. Iets waar ‘wij’ citypeople wel echt nog iets van kunnen opnemen.

2 zomers geleden gingen we daar ook al eens langs, ik heb namelijk een vriendin die ik al héél lang ken die geïmmigreerd is naar daar en daar een heerlijk leventje en gezinnetje heeft opgebouwd.

Zij + bergen + sneeuw + zon

=

Perfecte combo!

<3

En alhoewel ik geen enkele dag mee ben gaan skiën heb ik me op geen enkel moment verveelt.

‘s Nachts sliep ik niet goed omdat ik het moment dat de wolken opstijgen ‘s morgens niet wou missen. Opstaan tussen de wolken, daar doe ik het voor 🙂 Dit is voor mij 1 van de meest magische dingen op de wereld, de wolken, de sterren en de hemel, daar ben ik helemaal door gefascineerd.

Ik was er 1 week en pas de laatste dag heb ik de wolken zien opkomen, alle andere ochtenden werd ik verrast door de het nieuwe sneeuwtapijt van minumum 20cm.

Verder vulde ik mijn dagen nog met eten en drinken bij Café Latté

#HealtySchmealty

Verschillende doe-boeken van Elise De Rijck zoals De Bucketlist en Rak-boek. De Flow lezen en genieten van het zicht vanuit het appartement.

Btw and i’m so NOT sorry voor mijn schminkvrij gezicht 🙂

Theetjes en handletteren in mijn vakantieboek in Alpin’s bar

Naar de spa: Altispa met uitzicht op de bergen gaan, € 15 voor 90min daar kan een mens toch niet voor sukkelen hé 🙂

In de sneeuw liggen, springen, zitten, glijden

Gewoonweg rusten, hoofdje leegmaken, batterijen opladen en genieten van zalige companie en een heerlijk uitzicht

Dus al degene die met de paasvakantie nog van plan zijn om te gaan skiën, geniet ervan! Ik wens jullie wel ietsje meer zon dan dat wij gehad hebben.

En van al degene die denken dat ze enkel op sneeuwvakantie kunnen gaan om te gaan skiën of boarden, niets is minder waar. Zoek die winterkleren bijeen (thermisch ondergoed van topkwaliteit van Odlo beschikbaar bij MyUnderwear24) en boek een sneeuwvakantie. Je gaat je nog nooit zo herboren hebben gevoeld ..

Kus van K

 

2 thoughts on “#6 Wintergeluk

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *