About

#1 Hello world

Hallo wereld!

It’s me .. Karleen .. 🙂 Voor degene die me kennen, niet mijn meest gebruikte naam, laten we het gewoon bij Mokje houden. Aangenaam 😉

Mokje & twintiger.

26 zijn, 27 worden om specifieker te zijn. Het neigt al meer naar de 30 maar ik denk dat ik ben blijven steken op mijn 25ste. Ik geef sinds dan nog steeds feestjes met het cijfer 25, het begon bij happy 25, vorig jaar dan forever 25 en ik vermoed dat het dit jaar Mid-midlife 25 zal worden .. Want ik heb een klein vermoeden dat dit DE fase in mijn leven is, die fase die maar jaren blijft duren en maar niet lijkt voorbij te gaan.

So jup, it’s happening. Ik ben al een hele tijd op zoek naar mezelf, naar mijn doel in en op deze wereld (Ben ik nu raar?). Naar wat ik echt wil worden? Wat wil ik doen? Wat wil ik betekenen? Wie wil ik zijn? 1001 vragen die maar malen in mijn hoofd en geen duidelijk antwoord te verkrijgen.

Oooooooh, ik wil zo veel. Ik weet niet wat ik wil, ik weet wel wat ik zeker niet wil. Ik wil niet in een kotteke gestoken worden en ik wil niet máár in 1 ding uitblinken. Ik weet misschien toch een heel klein beetje wat ik wil.. Ik wil van alle markten thuis zijn, ik wil over alles kunnen meepraten, ik wil een vrouw van de wereld zijn maar wat ik het meeste van al wil is een rustig hoofd en echt een goed hart en ziel. Misschien vinden jullie dat nu net een vreemd antwoord? Maar dat is echt 1 van vastgezette doelen.

En dit is waarom ik hier ben. Zoals ik al zei ben namelijk al een hele tijd hopeloos op zoek naar een plek om mezelf te ontplooien, om mezelf te ontdekken, me uit te dagen en mijn doelen te bereiken en ik hoop dat dit een hulpmiddel voor mezelf kan zijn om mezelf te zijn. Want ik heb het gevoel anno 2017 dat je jezelf sneller kwijt kan zijn dan jezelf terug te vinden en dat is iets wat ik ten alle tijden wil vermijden.

Ik had reeds een poging gedaan tot .. maar ik vrees dat ik daarin heb gefaald. Café ou lait (mijn vroegere blog voor de nieuwe lezers) was een start, een poging tot .. het zoeken naar mezelf maar ik verloor mezelf helemaal. Het was een goede poging tot maar het was niet voor mij bestemd. Ik hoor helemaal niet in dat wereldje thuis en ik vind dat maar goed ook. Voor ik het wist was ik mezelf niet meer en was ik niet mezelf aan het ontplooien maar een nieuwe persoonlijkheid aan het creëren die materialistisch was en die nooit genoeg leek te hebben. Die een fantastisch materialistisch leven leek te hebben maar dat was HET voor mij niet. Ik heb iets nodig dat mijn ziel voedt. Niet iets dat mijn huis en kleerkast uitpuilt.

Maar dat is gedaan nu. Ik probeer komaf te maken met alles wat dat negatief is (voor mij). Negatieve energie, bubaaj, negatieve mensen, ciao, onnodige spullen, daar helpen we mensen mee die het nodig hebben. Not that healthy food, not my cup of tea. Als er maar rode alarmbellen durfden afgaan in mijn omgeving dan was de dees ribbedebie. En ik moet toegeven, tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen enkele moment spijt van gehad.

Dus tijd voor iets nieuw, een nieuwe ik? Bwa, zo durf ik het niet te noemen, het is meer de ik-kom-uit-de-kast-versie. Zo van ik ben er altijd geweest maar ik durfde het niet te ‘outen’. De pure ik, met heel mijn hart, met al mijn liefde.

Kus van K!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *